BiodiFestival 4 december

Biodiversiteit is een hot topic! Je kunt er bijna niet meer om heen, en waarom zou je? We leven al eeuwen samen met dieren en planten. Ook de provincie vindt biodiversiteit een belangrijk thema en daarom organiseert Natuur voor Elkaar nog dit jaar een biodifestival! Elk groen hart wordt bediend, of je nou een lichtgroen hart hebt of je hart donkergroen gekleurd is. 

Kom jij met de ultieme oplossing om de eikenprocessierups te voorkomen? Bijvoorbeeld op je schoolplein, in de woonwijk, op je erf? Of ga je liever in discussie over natuur in de stad? Een insectenhotel in elkaar knutselen of het bos in mag ook. De keuze is aan jou: op 4 december willen wij alles en iedereen die ook maar iets met biodiversiteit te maken heeft samen brengen tijdens het Biodifestival op de Sallandse Heuvelrug. Kom je ook? Zet het Biodifestival met grote letters in je agenda en meld je vast aan. Meer informatie en het volledige programma volgen hier snel. 


Meer informatie


Zie wat jij kan doen, ga voor groen!

Benieuwd wat je in je eigen omgeving kunt doen aan groen? Zodat je je straks bevindt in een groene oase met prachtige Overijsselse dieren? Check onze welkomstkaarten met hele makkelijke tips en help de biodiversiteit een handje!
Ga naar Ga naar

Aan Natuur voor elkaar werken mee