De groene ondernemersprijs van Overijssel
Ereprijs 2020 Ereprijs 2020 Ereprijs 2020

Heeft u als ondernemer een idee dat zowel goed is voor uw bedrijf als voor de Overijsselse natuur? En bent u werkzaam in de agrarische sector, vrijetijdseconomie of op een bedrijventerrein? Dan is dit uw kans om een groene plus te realiseren voor uw onderneming! Denk bijvoorbeeld aan bodemverbeteringsmaatregelen die leiden tot een beter vleesproduct, het inrichten van een groen dakterras op uw camping, of het aanleggen van een wadi op een bedrijventerrein. Wat is uw idee om natuur en ondernemerschap samen te laten gaan?

Schrijf u in voor de Ereprijs van provincie Overijssel, maak gebruik van een adviesgesprek om het idee verder te brengen en maak kans op €10.000 om het plan uit te voeren! 

Aanmelden kan tot 1 maart 2020 via de aanmeldknop hieronder. Daar vindt u ook het reglement en meer achtergrondinformatie. 

Op 30 maart worden de prijzen uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst. Onder andere VHG directeur Egbert Roozen zal hier een boeiende bijdrage leveren. Kortom, daar wil je bij zijn!

Wilt u zich alvast laten inspireren door mooie voorbeelden? Bekijk dan de inspiratieverhalen op de website van Natuur voor Elkaar!

Wilt u kans maken op de Ereprijs 2020?

Meld u hier aan! Meld u hier aan!


Aan Natuur voor elkaar werken mee