De groene ondernemersprijs van Overijssel
Ereprijs 2020

Wat is jouw idee om natuur en ondernemerschap samen te laten gaan? Tot 1 maart konden ondernemers uit de agrarische sector, vrijetijdseconomie of op een bedrijventerrein hun idee voor een groene plus voor hun onderneming indienen. Denk bijvoorbeeld aan bodemverbeteringsmaatregelen die leiden tot een beter vleesproduct, het inrichten van een groen dakterras op uw camping, of het aanleggen van een wadi op een bedrijventerrein. Zo kunnen zij gebruik maken van een adviesgesprek om het idee verder te brengen én maken ze kans op €10.000 om het plan uit te voeren.

Minisymposium met uitreiking Ereprijs (let op: uitgesteld!)

Provincie Overijssel heeft ruim 60 inzendingen ontvangen voor de ondernemersprijs Ereprijs 2020. De jury buigt zich de komende weken over alle inzendingen waarna ze half maart de winnaars aanwijst.
De jury bestaat uit 5 leden: Han Wiendels (HMO), Evelyn Borgsteijn (Marketing Oost), Wilco Pasman (gemeente Hof van Twente), Dennis Rerink (Erfgoed Bossem) en Lieveke Crombach (provincie Overijssel). In maart komen zij bijeen om per categorie 2 finalisten aan te wijzen. De finalisten ontvangen hiervan medio maart bericht.

Let op: Naar aanleiding van de ontwikkelingen rondom het coronavirus gaat het minisymposium Natuurlijk Kapitaal en de uitreiking van de Ereprijs op 30 maart helaas niet door. We willen deze middag nog wel heel graag op een ander moment laten plaatsvinden, het plan is daarom om het minisymposium te verplaatsen naar een moment dat dit weer mogelijk is. Op dit moment kunnen we hier nog niets over zeggen. We hopen dat het rond het einde van het voorjaar kan plaatsvinden. Zodra we meer weten, zullen we dat ook op deze website plaatsen. Voor vragen en/of opmerkingen kun je mailen naar natuurvoorelkaar@overijssel.nl. Wij hopen op uw begrip en blijven u op de hoogte houden.

Wil je je alvast laten inspireren door mooie voorbeelden? Bekijk dan de inspiratieverhalen op de website van Natuur voor Elkaar!Aan Natuur voor elkaar werken mee