Groen, Groener, Groenst! De groenste sportclub van Overijssel?

Sport jij al op een groene club? Zijn er verkoelende bomen, kleurige bloemenranden langs het veld of een groen dak of gevel op de sporthal? Of zweten jouw supporters zich rot tijdens het aanmoedigen en word je treurig van de betonnen parkeerplaats die geen hoosbui aankan? Tot 1 maart konden Overijsselse sportclubs zich aanmelden voor de prijsvraag Groenste sportclub van Overijssel. Uit de aanmeldingen zijn 11 Overijsselse clubs geloot die nu onder professionele begeleiding aan de slag gaan met een groen ontwerp voor hun club. Nieuwsgierig welke clubs meedoen? Op deze webpagina vind je de geselecteerde sportclubs.

Op 3 juli is de finalebijeenkomst. Dan worden de 3 winnaars van de Groenste Sportclub gekozen. In verband met de maatregelen rondom het corona-virus zal deze finale digitaal zijn. Je kunt de bijeenkomst thuis volgen via www.overijssel.nl/groenstesportclub. Om 14:00 start de live uitzending. Tot dan!
Groen, Groener, Groenst: Groenste sportclub!

Sport jij al op een groene club? Zijn er verkoelende bomen, kleurige bloemenranden langs het veld of een groen dak of gevel op de sporthal?
Meld je aan! Meld je aan!

Aan Natuur voor elkaar werken mee