Groen, Groener, Groenst! De groenste sportclub van Overijssel?

Let op: belangrijke mededeling met betrekking tot de start- en finalebijeenkomst. Op 19 maart zou een startbijeenkomst plaatsvinden voor de sportclubs die zich geplaatst hebben bij de 11 kanshebbers. In verband met de maatregelen rondom het coronavirus moeten wij deze startbijeenkomst helaas verplaatsen naar een later moment. Op dit moment is nog niet duidelijk wanneer. Dit zal ook invloed hebben op het verdere verloop van de wedstrijd. Zodra we meer weten, zullen we dit naar de sportclubs en op deze webpagina communiceren.

Sport jij al op een groene club? Zijn er verkoelende bomen, kleurige bloemenranden langs het veld of een groen dak of gevel op de sporthal? Of zweten jouw supporters zich rot tijdens het aanmoedigen en word je treurig van de betonnen parkeerplaats die geen hoosbui aankan? Tot 1 maart konden Overijsselse sportclubs zich aanmelden voor de prijsvraag Groenste sportclub van Overijssel. Uit de aanmeldingen zijn 11 Overijsselse clubs geloot die nu onder professionele begeleiding aan de slag gaan met een groen ontwerp voor hun club. Nieuwsgierig welke clubs meedoen? Op deze webpagina vind je de geselecteerde sportclubs.




Groen, Groener, Groenst: Groenste sportclub!

Sport jij al op een groene club? Zijn er verkoelende bomen, kleurige bloemenranden langs het veld of een groen dak of gevel op de sporthal?
Meld je aan! Meld je aan!

Aan Natuur voor elkaar werken mee