6 beestachtige dagjes uit

Wat is nu leuker dan het bekijken van allerlei gekke, schattige en interessante dieren, samen met het gezin?
Wij geven je 6 tips voor een beestachtig dagje uit.

 1. Koesafari
  Bij de Vechtdalhoeve in Arriën kun je een heuse koesafari doen! Met de tractor en huifwagen ga je op pad om koeien te spotten. Ondertussen wordt er van alles verteld over de prachtige roodbruine koeien. Na afloop kunnen de kinderen spelen aan de Vecht en kunnen ouders rustig genieten van een kopje koffie of thee.
 1. Dinoland Zwolle
  In Dinoland loop je tussen de dinosaurussen! Je leert van alles over hoe de dino’s leefden. Kinderen krijgen een rangerpaspoort. Op dit paspoort kunnen ze stickers verzamelen van alle activiteiten die ze hebben gedaan in het park.

 2. Kinderboederij Dondertman
  Bij kinderboerderij Dondertman kunnen niet alleen dieren worden geaaid, er is nog veel meer te beleven! Klootschieten, schapen scheren, natuurbingo… Genoeg te doen voor een dag plezier met het gezin.

 3. Klein Afrika
  Naast restaurant Klein Afrika, waar met het hele gezin pannenkoeken en steaks gegeten kunnen worden, bevindt zich een mini dierenpark. Hier vind je stekelvarkens, geiten, alpaca’s en nog veel meer.

 4. Kinderboerderij de flierefluiter in Raalte
  Bij deze kinderboerderij kun je ponyrijden, konijnknuffelen, geitjes aaien en zwemmen. Als dat nog niet genoeg is: er zijn ook een binnen- en een buitenspeeltuin te vinden.

 5. Vogelpark de Lorkeershoeve
  In vogelpark de Lorkeershoeve zijn vogels in allerlei soorten en maten te zien. Er is bovendien een speeltuin en een midgetgolfbaan. Gebruik van beide zit inbegrepen in de entreeprijs.  

Zie wat jij kan doen, ga voor groen!

Benieuwd wat je in je eigen omgeving kunt doen aan groen? Zodat je je straks bevindt in een groene oase met prachtige Overijsselse dieren? Check onze welkomstkaarten met hele makkelijke tips en help de biodiversiteit een handje!
Ga naar Ga naar

Aan Natuur voor elkaar werken mee