6 beestachtige dagjes uit

Wat is nu leuker dan het bekijken van allerlei gekke, schattige en interessante dieren, samen met het gezin? Wij geven je 6 ideeën voor een beestachtig dagje weg.

 1. Koesafari
  Bij de Vechtdalhoeve in Arriën kun je een heuse koesafari doen! Met de tractor en huifwagen ga je op pad om koeien te spotten. Ondertussen wordt er van alles verteld over de prachtige roodbruine koeien. Na afloop kunnen de kinderen spelen aan de Vecht en kunnen ouders rustig genieten van een kopje koffie of thee.

 1. Dinoland Zwolle
  In Dinoland loop je tussen de dinosaurussen! Je leert van alles over hoe de dino’s leefden. Kinderen krijgen een rangerpaspoort. Op dit paspoort kunnen ze stickers verzamelen van alle activiteiten die ze hebben gedaan in het park.

 2. Dieren aaien en meer op de kinderboerderij
  Bij kinderboerderij Dondertman kunnen niet alleen dieren worden geaaid, er is nog veel meer te beleven! Klootschieten, schapen scheren, natuurbingo… Genoeg te doen voor een dag plezier met het gezin.

 3. Dierenpark & pannenkoeken
  Naast restaurant Klein Afrika, waar met het hele gezin pannenkoeken en steaks gegeten kunnen worden, bevindt zich een mini dierenpark. Hier vind je stekelvarkens, geiten, alpaca’s en nog veel meer.

 4. Kinderboerderij de flierefluiter in Raalte
  Bij deze kinderboerderij kun je ponyrijden, konijnknuffelen, geitjes aaien en zwemmen. Als dat nog niet genoeg is: er zijn ook een binnen- en een buitenspeeltuin te vinden.

 5. Vogelpark de Lorkeershoeve
  In vogelpark de Lorkeershoeve zijn vogels in allerlei soorten en maten te zien. Er is bovendien een speeltuin en een midgetgolfbaan. Gebruik van beide zit inbegrepen in de entreeprijs. Leuk toch?


Meer tips? Like onze facebookpagina en blijf op de hoogte van al onze updates.


Aan Natuur voor elkaar werken mee