5 redenen om vanavond buiten te eten

Buiten eten is heerlijk, zelfs als je geen tuinmeubels of zelf geen tuin hebt! Wij vertellen je waarom je vanavond zeker buiten moet gaan eten. 

  1. Feest voor kinderen
    Kinderen vinden het leuk om op een andere plek te eten. Doe eens gek en ga avond-picknicken! Maak gerechten die je makkelijk mee kunt nemen, zoals quiche, broodjes en pastasalade. De kinderen zullen het heerlijk vinden om in de buitenlucht te eten. Zelfs in eigen tuin picknicken is al leuk.
  1. BBQ-en met vrienden

Niets gezelliger dan in je tuin bbq-en met je vrienden en familie. Kun je ze gelijk eens die mooie loungeset laten uitproberen en als het dan wat later wordt plof je lekker onder de overkapping neer onder een dekentje met een goed glas wijn. 

  1. Gezelligheid

Buiten in de tuin samen eten met je gezin is net even gezelliger dan binnen. Je dekt de tafel mooi met een bloemetje uit de tuin, de zon schijnt op je gezicht, je geniet van de vlinders die voorbij vliegen en er komen leuke gesprekken op gang doordat je niet wordt afgeleid door de tv.  

  1. Picknicken

Ga er lekker op uit en combineer een wandelingetje in het bos eens met een lekkere meegebrachte lunch. In een paar tellen heb je je picknickmand ingepakt en kun je straks lekker genieten van je spelende kinderen op een picknickbankje in het bos of op een kleedje in de speeltuin. 

  1. Dat smaakt lekker!

Heb jij dat ook, dat je boterham buiten zoveel lekkerder is? Hoe fijner je omgeving, hoe smakelijker je je eten en drinken beoordeelt. Neem je fijne gezin dus mee naar buiten en geniet van de lekkerste smaken. 


Zie wat jij kan doen, ga voor groen!

Benieuwd wat je in je eigen omgeving kunt doen aan groen? Zodat je je straks bevindt in een groene oase met prachtige Overijsselse dieren? Check onze welkomstkaarten met hele makkelijke tips en help de biodiversiteit een handje!
Ga naar Ga naar

Aan Natuur voor elkaar werken mee