5 redenen om vanavond buiten te eten

Buiten eten is heerlijk, zelfs als je geen tuinmeubels of zelf geen tuin hebt! Wij vertellen je waarom je vanavond zeker buiten moet gaan eten.

 1. Feest voor kinderen
  Kinderen vinden het leuk om op een andere plek te eten. Doe eens gek en ga avond-picknicken! Maak gerechten die je makkelijk mee kunt nemen, zoals quiche, broodjes en pastasalade. De kinderen zullen het heerlijk vinden om in de buitenlucht te eten. Zelfs in eigen tuin picknicken is al leuk.
 2. BBQ-en met vrienden
  Niets gezelliger dan in je tuin bbq-en met je vrienden en familie. Kun je ze gelijk eens die mooie loungeset laten uitproberen en als het dan wat later wordt plof je lekker onder de overkapping neer onder een dekentje met een goed glas wijn.
 3. Gezelligheid
  Buiten in de tuin samen eten met je gezin is net even gezelliger dan binnen. Je dekt de tafel mooi met een bloemetje uit de tuin, de zon schijnt op je gezicht, je geniet van de vlinders die voorbij vliegen en er komen leuke gesprekken op gang doordat je niet wordt afgeleid door de tv.
 4. Picknicken
  Ga er lekker op uit en combineer een wandelingetje in het bos eens met een lekkere meegebrachte lunch. In een paar tellen heb je je picknickmand ingepakt en kun je straks lekker genieten van je spelende kinderen op een picknickbankje in het bos of op een kleedje in de speeltuin.
 5. Dat smaakt lekker!
  Heb jij dat ook, dat je boterham buiten zoveel lekkerder is? Hoe fijner je omgeving, hoe smakelijker je je eten en drinken beoordeelt. Neem je fijne gezin dus mee naar buiten en geniet van de lekkerste smaken.

Meer tips? Like onze facebookpagina en blijf op de hoogte van al onze updates.


Aan Natuur voor elkaar werken mee