De Eijk Groep

Een paar jaar geleden zijn Eijkelboom BV en Boogaart Almere BV samengegaan in De Eijk Groep. In de nieuwe combinatie bieden wij u samen met Buro de Eijk en De Eijk Duurzaam Werk een breder en landelijk pakket aan diensten. Wij verzorgen de inrichting, onderhoud en zelfs het managen van allerlei terreinen en openbare ruimte(n). Wij geloven dat een aangename en duurzame leefomgeving mensen gelukkiger maakt. Het aanleggen van groene schoolpleinen past dan ook perfect bij de doelstellingen van de bedrijvengroep.

Referenties

- Lock2Twente (de sluis bij Eefde) – Kazernes van Defensie

Voor een aantal grote instanties zijn wij verantwoordelijk voor de terreinen. Hierbij voeren wij alle werkzaamheden uit van omvormingen tot het dagelijks beheer. Wij gaan op zoek naar de wensen van de gebruiker en we voeren, in overleg met die gebruikers, alle vervolgstappen uit.

- Kortenbosch College - De Heemgaard School

Voor een aantal scholen en kinderdagverblijven hebben we in de laatste tijd ontwerpen gemaakt voor de omvorming van de schoolpleinen. Ook bij de aanleg van Tiny Forest zijn we onderdeel geweest van het ontwerpproces, samen met de leraren, leerlingen en omwonenden. Door jaren lange ervaring kijken we ook naar de technische haalbaarheid bvan het ontwerp.

- Veluwse Onderwijsgroep – Tiny Forest “de Bostimist” 

Wij voeren het dagelijks onderhoud en beheer uit. Dit gaat in overleg met de schoolleiding en we passen de werkzaamheden aan op de wensen van de individuele school. Bij omvorming kijken we naar de beste duurzame oplossingen voor langdurig gebruik van de schoolpleinen. Op deze manier bieden wij een echte meerwaarde.

Contact 

Mail: p.d.mink@eijkelboom.nl

Telefoon: 06 23144997

Website: https://www.deeijkgroep.nl/


Zie wat jij kan doen, ga voor groen!

Benieuwd wat je in je eigen omgeving kunt doen aan groen? Zodat je je straks bevindt in een groene oase met prachtige Overijsselse dieren? Check onze welkomstkaarten met hele makkelijke tips en help de biodiversiteit een handje!
Ga naar Ga naar

Aan Natuur voor elkaar werken mee