Heleen Eshuis

Het ontwerpbureau In het Wild staat voor groen, ontdekken, plezier en avontuur. Heleen Eshuis is een ontwerper en trainer met ruim 10 jaar ervaring in het begeleiden van groen projecten voor het onderwijs. Natuur is haar passie en ze vindt het belangrijk om kinderen een natuurbeleving in de directe omgeving te bieden. Het schoolplein is een prachtige mogelijkheid! Educatie en eetbaargroen zijn haar specialisaties.

Recente opdrachten: waterspeelplaats Doepark, de Hagen, Almelo en Het groene eiland, Hellendoorn.

Tijdens de tot stand koming van waterspeelplaats Doepark in Almelo zijn er een aantal ontwerpateliers  geweest met buurtbewoners. Wensen over beheer in de openbare ruimte en vandalisme speelden een grote rol in het ontwerp. Verbinding leggen met buurtbewoners, andere betrokkenen en gemeente vinden wij erg belangrijk.

Bij elk groen schoolplein moet je de vraag stellen: welke educatieve waarde heeft elk element? Welke speelzones ga ik waar plaatsen? Hoe kan ik kinderen laten ontdekken, ervaren? Dat kan bijvoorbeeld door verschillende soorten seizoensbeplanting, of door eetbaar groen. Spelen met losse materialen, zelf bouwen zijn belangrijke onderdelen in het ontwerp van ontwerpbureau In het Wild

Contact 

Mail: info@inhetwild.nl

Telefoon: 06 – 24.74.99.17

Website: www.inhetwild.nl


Zie wat jij kan doen, ga voor groen!

Benieuwd wat je in je eigen omgeving kunt doen aan groen? Zodat je je straks bevindt in een groene oase met prachtige Overijsselse dieren? Check onze welkomstkaarten met hele makkelijke tips en help de biodiversiteit een handje!
Ga naar Ga naar

Aan Natuur voor elkaar werken mee