Ity Busstra

Als tuinvrouw, voormalig groepsleerkracht en vormgeefster van de ontdektuin De kleine tuinman, richt ik mij op kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. De zintuiglijke buitenavonturen die beschreven zijn in mijn boek ‘Kaboutersoep en wonderblaadjes’, zijn de pijlers van waaruit ik werk; vanuit de belevingswereld van het kind een speellandschap vorm geven, met een grote rol voor de natuur, waar kinderen in verbinding met de natuur spelenderwijs leren en met los natuurlijk materiaal hun fantasie en creativiteit kunnen ontplooien.

In mijn vormgeving speelt de verbinding met de natuur om ons heen en de natuurlijke aard van het kind de hoofdrol. De ontdektuin De kleine tuinman is daar een voorbeeld van; gefundeerd op de beleving van de zintuigen, de vier elementen en de seizoenen, die als pijlers gelden voor natuurlijk kinderspel. Pedagogische waarden en vormgeving komen zo bij elkaar, zodat elk kind van elke leeftijd zijn eigen spel kan spelen.

Contact

Mail: ity@dekleinetuinman.nl

Telefoon:0523 613193

Website: www.dekleinetuinman.nl


Zie wat jij kan doen, ga voor groen!

Benieuwd wat je in je eigen omgeving kunt doen aan groen? Zodat je je straks bevindt in een groene oase met prachtige Overijsselse dieren? Check onze welkomstkaarten met hele makkelijke tips en help de biodiversiteit een handje!
Ga naar Ga naar

Aan Natuur voor elkaar werken mee