OBB Speelruimte Specialisten

Wij zijn OBB Speelruimte Specialisten. Arjan Vreugdenhil en Annemarieke de Kloet ontwerpen groene schoolpleinen en groene speelplekken in de openbare ruimte. Kinderen van alle leeftijden lekker laten buitenspelen is ons doel. Daarbij brengen we ze weer in contact met de natuur en stimuleren we kinderen op ontdekkingstocht te gaan. We maken samen met kinderen het ontwerp en gebruiken hun kennis en ideeën over spelen. Onze ontwerpen zijn klimaatadaptief en dragen bij aan een sterke biodiversiteit.

Referenties

Als procesbegeleider hebben wij veel ervaring in participatie en inspraak van kinderen en bewoners. Door middel van workshops met kinderen en leerkrachten, bewonersavonden en enquêtes en kinderrondgangen betrekken we hen bij het ontwerpproces en benutten zo de aanwezige kennis en specifieke wensen. Voorbeelden van participatietrajecten: 

  • OBS De Woordhof in Hummelo; 
  • Bredeschool Heeckeren in Goor; 
  • De Kameleon in Haaksbergen

 https://www.obb-ingenieurs.nl/diensten/participatie/

 Als ontwerper betrekken we ook de omgeving van het schoolplein of de speelplek bij het ontwerp. We maken speellandschappen die uitnodigen tot samenspelen en ontdekken, die veel variatie uitdaging bieden. Voorbeelden van ontwerp: 

  • CBS De Bron te Nijensleek; 
  • OBS De Woordhof in Hummelo; 
  • De Kameleon in Haaksbergen; 
  • Speeltuinvereniging Zandweerd in Deventer

https://www.obb-ingenieurs.nl/diensten/ontwerp/ 

Contact

Mail: info@obb-ingenieurs.nl

Telefoon: 0570-616005

Mail: www.obb-ingenieurs.nl


Zie wat jij kan doen, ga voor groen!

Benieuwd wat je in je eigen omgeving kunt doen aan groen? Zodat je je straks bevindt in een groene oase met prachtige Overijsselse dieren? Check onze welkomstkaarten met hele makkelijke tips en help de biodiversiteit een handje!
Ga naar Ga naar

Aan Natuur voor elkaar werken mee