Wim van den Bos - Axent Groen

Ik ben Wim van den Bos, vestigingsleider / uitvoerder bij Axent Groen B.V. & Hacron Groen B.V. Samen met ruim 500 collega’s realiseren we diverse en uiteenlopende groenprojecten in Oost Nederland, waaronder de aanleg en onderhoud van groene schoolpleinen, openbare speelgelegenheden en speelbossen. We willen mensen laten genieten… dat geldt zowel voor onze klanten, de medewerkers als de gebruikers van het groen. Wij ervaren zelf dagelijks het genot om met, en in de natuur bezig te zijn. Werken in het groen is een beleving, het is heerlijk om in de frisse buitenlucht te werken met levende materialen, het zorgt voor creativiteit, nieuwsgierigheid en het levert voldoende beweging en afwisseling. Allemaal positieve prikkels die we ook onze kinderen willen laten ervaren. 

Mijn opgedane ervaring bij de reeds gerealiseerde groenprojecten heb ik onder andere aangevuld met relevante kennis tijdens de Kennisdag Groene schoolpleinen Overijssel en de bijeenkomsten van Stichting Springzaad.

Referenties

Mooie referentieprojecten zijn onder andere de aanleg van het Blote Voeten Pad Engbergen in de gemeente Oude Ijsselstreek. Hier heeft onze organisatie alle drie de rollen ingevuld; Als coördinator hebben we het project in afstemming met gemeente, Achterhoek Tourisme, plaatselijke hovenier, sponsoren, vrijwilligers en Stichting Engbergen gerealiseerd; van idee tot ontwerp, van aanleg en levering materialen tot het overdragen (en begeleiding) van het onderhoud aan vrijwilligers. 

Groene schoolpleinen zijn in afstemming met de schooldirecties en partners Beweegwijs (voor educatieve toepassingen) en E4 parkeren (voor aanbrengen belijningen) gerealiseerd bij ondermeer OBS de Marke en OBS Honesch in Haaksbergen. Ook hebben wij hier onze eigen Natuurlijk Speelelementen geplaatst. Deze zijn gecertificeerd conform de normen van NEN-EN 1176-1 en voldoen aan de algemene veiligheidseisen voor speeltoestellen en bodemoppervlakken van publieke speelplaatsen.

Contact

Mail: w.vandenbos@axentgroen.nl 

Telefoon: 06-22474604

Website: www.axentgroen.nl / www.hacrongroen.nl/groene-schoolpleinen


Zie wat jij kan doen, ga voor groen!

Benieuwd wat je in je eigen omgeving kunt doen aan groen? Zodat je je straks bevindt in een groene oase met prachtige Overijsselse dieren? Check onze welkomstkaarten met hele makkelijke tips en help de biodiversiteit een handje!
Ga naar Ga naar

Aan Natuur voor elkaar werken mee