Groen, groener, groenst!

De groenste straten van Overijssel zijn bekend! In de prijsvraag Groen, Groener, Groenst gingen we op zoek naar de groenste straat van Overijssel. 40 straten in Overijssel hebben zich aangemeld. Op 11 april werden de winnaars tijdens een spannende finalebijeenkomst in Buitencentrum Sallandse Heuvelrug in Nijverdal bekend gemaakt. Lees alles over de wedstrijd op de speciale actiepagina Groenste straat van Overijssel of bekijk hieronder de aftermovie. Het was een feestje! Mede dankzij Maarten van Veen (alias de Reisgenoot) die ter plekke een prachtig lied schreef en zong over groene straten. Het liedje vind je via zijn website, https://dereisgenoot.nl/de-groenste-straat-van-overijssel/ . Nieuwsgierig naar een beeldverslag van deze middag? Bekijk dan het fotoalbum.

Niet gewonnen? Niet getreurd: via de nieuwe Natuur en Samenleving subsidieregeling kun je alsnog een steuntje in de rug krijgen bij het vergroenen van je straat.Zie wat jij kan doen, ga voor groen!

Benieuwd wat je in je eigen omgeving kunt doen aan groen? Zodat je je straks bevindt in een groene oase met prachtige Overijsselse dieren? Check onze welkomstkaarten met hele makkelijke tips en help de biodiversiteit een handje!
Ga naar Ga naar

Aan Natuur voor elkaar werken mee