Natuurlijk; Hét congres voor natuurinclusief bouwen

Op woensdag 20 november organiseren we wederom een grote netwerkbijeenkomst. Dit maal in Olst-Wijhe en in de vorm van een groot symposium met de naam Natuurlijk; het congres voor natuurinclusief bouwen. Tim Webb van National Park City London komt als key-note spreker. Gegarandeerd inspiratie om met groen in de stad aan de slag te gaan. Ook lanceren we samen met Vogelbescherming en de Zoogdierverening de Toolbox natuurinclusief bouwen. Ontwikkeld door Vogelbescherming en Zoogdiervereniging en boordevol praktische maatregelen om natuurinclusief werken in de praktijk te brengen. Er worden meerdere deelsessies en workshops georganiseerd, die jou en je organisatie de handvatten bieden om echt met groen of natuurinclusief aan de slag te gaan. Laat je inspireren door de succesvolle voorbeelden die er al zijn! 

Het symposium is bedoeld voor iedereen die iets wil en kan met natuurinclusief, van beleidsmaker tot architect, van bouwbedrijf tot ecoloog en van groene vrijwilliger tot projectontwikkelaar. Wees welkom en dompel je onder in de wereld van natuurinclusief. Wij hopen en denken dat je na afloop niets anders meer wilt!

Wil je er bij zijn, maar ben je nog geen onderdeel van het netwerk? Hou dan de website van Natuur voor Elkaar in de gaten of meld je vast aan via www.natuurlijk2019.nl !


Zie wat jij kan doen, ga voor groen!

Benieuwd wat je in je eigen omgeving kunt doen aan groen? Zodat je je straks bevindt in een groene oase met prachtige Overijsselse dieren? Check onze welkomstkaarten met hele makkelijke tips en help de biodiversiteit een handje!
Ga naar Ga naar

Aan Natuur voor elkaar werken mee