Bedrijfsbezoek: Groen ondernemen loont - 15 / 29 oktober

Meld u aan voor de bijeenkomsten op dinsdagmiddag 15 of 29 oktober

Overijssel is een provincie met prachtige natuur en landschappen en een bloeiende toeristische sector. Steeds meer toeristische ondernemers vinden nieuwe wegen om hun product te ontwikkelen, met ruimte voor natuur en recreatie. Natuurinclusief ondernemen loont. Wilt u als ondernemer meer weten over hoe u met én voor groen en natuur aan de slag kan gaan? Wij nodigen u van harte uit!

Gastvrij Overijssel organiseert samen met provincie Overijssel, Natuur voor elkaar twee bijeenkomsten. Laat u inspireren door vier ondernemers uit de sector die actief natuurinclusief ondernemen en ontvang praktische tips en adviezen om zelf aan de slag te gaan.

U heeft twee opties:

  • op dinsdagmiddag 15 oktober organiseren we de eerste bijeenkomst. We bezoeken natuurkampeerterrein de Klashorst in Diffelen en restaurant De Rheezerbelten. Ondernemers Martin Overweg en Margé Hans delen hun ervaringen en we nemen een kijkje op en rond de bedrijven.
  • De tweede bijeenkomst is op dinsdagmiddag 29 oktober. Dan bezoeken we Hoeve Springendal in het Twentse Hezingen en Erfgoed Bossem bij Lattrop. Ondernemers Walter Brunninkhuis en Dennis Rerink zullen u rondleiden op hun bedrijf.

De bijeenkomsten duren van 13.30 tot 17.00 uur. Aan deelname zijn voor u geen kosten verbonden. Natuur voor Elkaar maakt deze bijeenkomsten mogelijk. Aanmelden is wel verplicht. Graag tot ziens op 15 of 29 oktober! 

Meld u hier aan voor één van de bijeenkomsten.


Zie wat jij kan doen, ga voor groen!

Benieuwd wat je in je eigen omgeving kunt doen aan groen? Zodat je je straks bevindt in een groene oase met prachtige Overijsselse dieren? Check onze welkomstkaarten met hele makkelijke tips en help de biodiversiteit een handje!
Ga naar Ga naar

Aan Natuur voor elkaar werken mee